Aprinde-le în priviri lumina Învierii

Cristina are 4 anișori iar Alexandru doar 6 luni. Tatăl nu mai este lângă ei ca să îi ajute, iar mama o scoate cu greu la capăt singură între cel mic și grădinița la care o duce pe fetiță. Și-ar dori o masă îmbelșugată de Paște, iar Cristina, cu ochii mari, ne-a povestit cum a văzut la televizor un iepure întreg de ciocolată. Pentru păpușă nu are hăinuțe, iar rochiile colorate pe care tot la televizor le-a admirat nici măcar nu le visează. I se par dintr-o altă lume.

Și tot dintr-un alt univers li se par celor 65 de copii din comuna Ciuperceni, județul Teleorman, rechizitele frumoase pe care le-au văzut doar în poze. Și-ar dori să aibă măcar din cele mai puțin colorate, dar suficiente caiete pentru toate orele diferite de la școală. Până atunci i-a învățat doamna să întoarcă invers caietul și să înceapă și de la sfârșit, ca să nu se încurce în lecții.

Și la grădiniță și-ar dori toalete care să nu fie în curte, ca să meargă copiii iarna fără să înghețe, dar până când se va rezolva și această problemă cei mici stau mai mult pe acasă pe lângă soba care mai mult face fum decât căldură.

Împreună putem transforma Sărbătorile Pascale într-un moment fericit pentru acești copii nevoiași!

Donează în contul RO57RZBR0000060014116844 Asociației Hermes București pentru a le aprinde în priviri din lumina Învierii.

Sau cere-ne lista de copii la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și pregătește un ghiozdan cu rechizite pentru unul dintre ei.

Fii tu eroul unui copil și ajută-l să meargă la școală!