Copiii din Valea Dragului învață de la Campioni

Asociația Hermes București mulțumește pe această cale organizatorilor și Echipei de Volei Masculin CSA 'Steaua București' pentru modelele de fair-play, autodepășire, estetică a mișcării și stăpânire de sine pe care le-au oferit copiilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Dragului.

Prin bunăvoința și interesul pe care CSA 'Steaua București' — Echipa de Volei masculin le-a manifestat pentru educația elevilor, a fost organizat pentru micii susținători un eveniment deosebit în care aceștia au avut parte de contactul direct cu marii Campioni.

La confruntarea cu ACS Volei Municipal Zalău, Campionii de la CSA Steaua i-au invitat în tribune pe elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valea Dragului. Însoțiți de voluntarii Asociației Hermes București și de cadre didactice ale școlii, copiii au participat plini de entuziasm la desfășurarea derby-ului.

Cel mai emoționant moment al vizitei a fost când, la finalul partidei, câștigătorii meciului și-au răsplătit micii fani înfocați dând mâna cu ei și făcând poze cu fiecare în parte.

Asociația Hermes București și-a propus ca prin activitățile pe care le desfășoară să devină un facilitator în promovarea importanței pe care sportul o are în educația tinerelor generații.

Urmariti clipul aici

Si comunicatul de presa