Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Scoala Epureni, Judetul Botosani
Scoala Epureni, Judetul Botosani
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Joita, Judetul Giurgiu
Sarbenii de Jos, Judetul Teleorman
Lacul Babei, Judetul Vaslui
Lacul Babei, Judetul Vaslui

Proiecte

Cristina are 4 anișori iar Alexandru doar 6 luni. Tatăl nu mai este lângă ei ca să îi ajute, iar mama o scoate cu greu la capăt singură între cel mic și grădinița la care o duce pe fetiță. Și-ar dori o masă îmbelșugată de Paște, iar Cristina, cu ochii mari, ne-a povestit cum a văzut la televizor un iepure întreg de ciocolată. Pentru păpușă nu are hăinuțe, iar rochiile colorate pe care tot la televizor le-a admirat nici măcar nu le visează. I se par dintr-o altă lume.

 

Citește mai departe...

În data de 18 martie 2017 voluntarii Asociației Hermes București au dus cărțile donate de către Agenția Națională de Presă Agerpres către Biblioteca Școlii Generale Seaca, județul Teleorman. Prin acest demers ne dorim să deschidem gustul pentru lectură la elevii și tinerii din comună care nu dispuneau, până în acest moment, de un fond de volume suficient pentru numărul de cititori.

Citește mai departe...

Luni, 27 februarie, la sala de sport “Mihai Viteazul”, voleibaliștii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” și cei ai Academiei de Studii Economice din București au organizat un meci caritabil pentru a susține dreptul la educație al copiilor defavorizați sprijiniți de Asociația Hermes București.

Citește mai departe...

 

Echipa de volei a CSA „Steaua Bucuresti” va desfășura un meci amical în compania echipei Academiei de Studii Economice din București (ASE), pentru a susține dreptul la educație al copiilor. 

Vino la meci pe 27 februarie 2017, ora 16, în sala Regimentului de Gardã „Mihai Viteazul”, pentru a fi alături de Asociatia Hermes Bucuresti.

Asociația Hermes București mulțumește pe această cale organizatorilor și Echipei de Volei Masculin CSA 'Steaua București' pentru modelele de fair-play, autodepășire, estetică a mișcării și stăpânire de sine pe care le-au oferit copiilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Dragului.

Citește mai departe...

Joi, 17 septembrie. O ambulanță oprește în fața Spitalului Clinic de Urgență ,,Sf. Pantelimon”. Tana Gușiță este adusă la Urgențe în urma unei crize convulsive. În mai puțin de 10 minute, este supusă unui examen CT. În aceeași noapte, este mutată la  Institutul Național de Boli Infecțioase ,,Prof. Dr. Matei Balș” unde este sedată și intubată. O săptămână mai târziu, este transferată la Spitalul Universitar de Urgență din București, unde este ținută în comă indusă pentru încă 3 săptămâni.

Citește mai departe...

Asociatia Hermes Bucuresti are deosebita onoare de a va prezenta derularea celei de a V-a editie a evenimentului caritabil „Viitorul lor depinde de tine!”.

Evenimentul avut loc la Hotel Novotel, Calea Victoriei 37B, Sector 1, Bucuresti, Romania, Sala Paris, in data de 19 octombrie 2016, incepand cu ora 19:00

Citește mai departe...

In perioada 1-5 august 2016 Asociatia Hermes Bucuresti a organizat cea de a doua editie a taberei  „Vulcanii Noroiosi” pentru copiii Scolii din Gavanu, judetul Vaslui. 9 copii cu posibilitati materiale reduse au participat, alaturi de doamna invatatoare, la activitatile recreative desfasurate de cei 3 membri voluntari care le-au pregatit o saptamana de relaxare si joaca departe de griji.

citeste mai departe

Asociatia Hermes Bucuresti continua implicarea in sustinerea copiilor talentati. In acest sens, multumita sponsorizarilor primite, voluntatii Asociatiei au reusit in mai 2016 sa inlocuiasca echipamentele de fotbal pentru toti membrii echipei de juniori AS "U" Joita din comuna Joita, judetul Giurgiu. Spre bucuria celor mici imbracamintea, incaltamintea, jambierele, treningurile, mingile, banderolele de capitan, etc au fost innoite. 

Citește mai departe...

Voluntarii Asociatiei Hermes Bucuresti au reusit, din sponsorizarile adunate in urma organizarii Galei de Caritate din noiembrie 2015, sa ajunga la un numar de 58 de copii din Joita si Oravita.

Citește mai departe...

Asociatia Hermes Bucuresti are deosebita onoare sa va prezinte desfasurarea celei de a IV-a editii a Galei Caritabile care s-a desfasurat in data de 5 noiembrie 2015 la Phoenicia Grand Hotel, din Bld. Al. Serbanescu nr. 87, Sector 1, Bucuresti.

Citește mai departe...

Asociatia Hermes Bucuresti

Adresa: Bucuresti, str. Masina de Paine nr.41, bl. OD55, scara 1, ap.41, sector 2
CIF: 29099329
Nr. inreg in RAF: 77/12.05.2011

Tel: 0040.723.397.493
Fax: 0040.216.425.692
E-mail:  
  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Copyright © 2013 Asociatia Hermes Bucuresti.