Agerpres este alături de Asociația Hermes București în sprijinirea educației

Asociația Hermes București mulţumeşte angajaţilor Agenției Naționale de Presă Agerpres pentru generoasa și valoroasa donație de cărți.

razvanÎn demersul său activ de sprijinire a educației pentru copii și tineri, Asociația Hermes București cunoaște importanța implicării persoanelor fizice sau juridice pentru ca activitățile asociației să se poată desfășura cu succes. Împreună reuşim să aducem o rază de lumină în viețile celor ajutați.

De aceea ne-am hotărât ca acest fond valoros de carte să îl utilizăm pentru a deschide gustul pentru lectură elevilor și tinerilor din comuna Seaca, județul Teleoarman. Cu prilejul vizitei pentru îmbogățirea  patrimoniului de carte al comunei, ne-am propus să desfășurăm activități de educație non formală care vor avea ca scop  analiza nevoilor în vederea realizării unui centru de tineret în acel loc.

Conștienți de faptul că doar voi, donatorii, sunteți pilonii principali ai activităților noastre, vă mulțumim pentru toate eforturile voastre și vă rugăm să ne fiți alături în continuare

·      Redirecționând 2% din impozitul pe venit

·      Redirecționând 20% din impozitul pe profit

· Donând suma de bani dorită în contul Asociației Hermes București (IBAN): RO57RZBR0000060014116844

Poți fi chiar TU eroul unui copil sprijinindu-l să meargă la școală!