TYMBARK sprijina educatia copiilor

Asociatia Hermes Bucuresti multumeste S.C. TYMBARK MASPEX ROMANIA S.R.L. pentru generozitatea de care a dat dovada in sponsorizarea oferita in cadrul evenimentului “CSA Steaua Bucuresti si ASE, impreuna pentru educatia copiilor!”.

Platon definea educatia ca fiind „arta de a forma bunele deprinderi sau de a dezvolta aptitudinile native pentru virtute ale acelora care dispun de ele”. Educatia trebuie sustinuta prin orice mijloace, iar cu ajutorul companiei Tymbark Maspex Romania, copiii participanti la meciul caritabil vor avea parte de surprize placute, iar cei 50 de elevi nevoiasi de la scoala Eftimie Murgu, judetul Caras Severin vor primi, alaturi de rechizite, sucuri si dulciuri, bucurii pe care nu si le permit in viata de zi cu zi.

Chiar si TU poti fi eroul unui copil alaturi de organizatorii acestui eveniment: CSA Steaua Bucuresti si ASE, impreuna cu Asociatia Hermes Bucuresti. Banii stransi în cadrul evenimentului, precum si rechizitele aduse de fani vor ajunge la copiii sustinuti de Asociatie.

In cazul in care doresti sa te implici, o poti face chiar acum:

• Redirectionand 2% din impozitul pe venit
  • Redirectionand 20% din impozitul pe profit
  • Donand suma de bani dorita în contul Asociatiei Hermes Bucuresti (IBAN): RO57RZBR0000060014116844

Va asteptam la meciul de volei caritabil dintre CSA Steaua Bucuresti si ASE, pe 27 februarie 2017, ora 16, în sala Steaua „Mihai Viteazul”!

Tymbark