Finala Plină de Bine

Dragii noștri donatori și susținători,

Vă mulțumim!

Datorită vouă, Ambasadori ai Binelui, am ajuns printre cele 42 de proiecte din Finala Plină de Bine 2016.

În Finala Plină de Bine, fiecare proiect calificat trebuie să atragă o sumă cât mai mare de donații, de la un număr cât mai mare de donatori, până pe 15 februarie 2017, inclusiv.

La final vor fi recompensate primele trei proiecte cu cel mai mare scor total, calculat pe baza sumelor atrase din donații și numărul de donatori distincți de pe tot parcursul Campionatului de Bine. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 euro, pentru fiecare proiect câștigător.

Fii tu eroul unui copil și #PARIAZĂPEBINE

Prin intermediul Campionatului de Bine, Bursa Binelui - singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate - încurajează organizațiile neguvernamentale să stabilească o relaţie constantă, pe termen lung, cu publicul larg, donaţiile individuale reprezentând în acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potenţial de creştere în România.