De ziua Romaniei am avut grija de viitorul tarii

Asociatia Hermes Bucuresti a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei mergand cu pachete continand rechizite si dulciuri pentru 90 de copii la Scoala Generala nr. 1 Sarbenii de Jos, judetul Teleorman. Acesta a fost prima calatorie pentru a purta catre copiii nevoiasi roadele campaniei umanitare „Fii tu eroul unui copil... ajuta-l sa mearga la scoala!” desfasurata de catre Asociatie in perioada 2 septembrie - 15 noiembrie 2016.

Presedinta Asociatiei impreuna cu membrii voluntari au stat de vorba cu copiii pentru a afla ce-si doresc sa devina cand vor fi mari si au aflat de la cei mici care sunt visurile lor: sa devina politist, doctor si invatatoare. Unul dintre ei stia ca va deveni IT-ist pentru ca jocurile erau cea mai mare pasiune a sa.

Sarbatoarea va continua pe data de 3 decembrie, cand voluntarii Asociatiei Hermes vor merge in Comuna Bogdana, Judetul Vaslui, cu pachete continand rechizite, dulciuri, haine si incaltaminte pentru alti 60 de copii nevoiasi care isi doresc sa mearga in continuare la scoala.

Prin statutul sau, Asociatia Hermes Bucuresti considera ca singura cale catre o societate mai buna este educatia copiilor.

De aceea sprijinim copiii cu o situatie materiala precara, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de educatia scolara. Copiii de astazi reprezinta viitorul de maine, ei fiind cei care trebuie sa contribuie la dezvoltarea societatii noastre, la perpetuarea si crearea valorilor acesteia, la conservarea traditiilor.