Agerpres este alături de Asociația Hermes București în sprijinirea educației

Asociația Hermes București mulţumeşte angajaţilor Agenției Naționale de Presă Agerpres pentru generoasa și valoroasa donație de cărți.

TYMBARK sprijina educatia copiilor

Asociatia Hermes Bucuresti multumeste S.C. TYMBARK MASPEX ROMANIA S.R.L. pentru generozitatea de care a dat dovada in sponsorizarea oferita in cadrul evenimentului “CSA Steaua Bucuresti si ASE, impreuna pentru educatia copiilor!”.

Finala Plină de Bine

Dragii noștri donatori și susținători,

Vă mulțumim!

Datorită vouă, Ambasadori ai Binelui, am ajuns printre cele 42 de proiecte din Finala Plină de Bine 2016.

Ne-am inscris in Campionatul de Bine

Asociatia Hermes Bucuresti concureaza in Campionatul de Bine  - o competitie pentru atragerea de donatii adresata ONG-urilor din Romania, ce urmareste sa transforme organizatiile in fundraiseri, in vederea atragerii de donatii pentru propunerile de proiecte sau proiectele in curs de implementare.

Campionatul de Bine 2016, editia a IV-a, se desfasoara in perioada 6 decembrie 2016 - 15 februarie 2017.

Mai avem nevoie de voi

Asociația Hermes București derulează campania umanitară „Fii tu eroul unui copil... Ajută-l să meargă la școală!”

Sprijinim elevii proveniți din familii nevoiașe în județele Teleorman, Vaslui și Caraș- Severin pentru ca acești copii să-și poată continua activitatea școlară.

În perioada 1-3 decembrie 2016 am ajuns cu 150 de pachete la elevii din:

Școala Gimnazială Sârbenii de Jos, Județul Teleorman

Şcoala Generală Lacul Babei, Județul Vaslui

Școala Generală Găvanu, Județul Vaslui

Școala Gimnazială Nr. 1 Bogdana, Județul Vaslui

Scoala Gimnaziala Nr.1 Poienești, Județul Vaslui

Ne dorim să ajungem și la cei 50 de elevi nevoiași din Școala Gimnazială "Dr. I. Sârbu" Efimie Murgu, Județul Caraș-Severin cu pachete conținând rechizite, haine și încălțăminte de iarnă.

Oricare dintre noi poate fi eroul acestor copii nevoiași sprijinindu-i pentru a preveni ruptura abandonului școlar: să reclădim împreună puntea dintre COPII și ȘCOALĂ!

Donează acum!

Cont bancar (IBAN): RO57RZBR0000060014116844

Am ajuns si la Lacul Babei

In data de 3 decembrie 2016 voluntarii Asociatiei Hermes Bucuresti au ajuns la Lacul Babei, Judetul Vaslui, unde au dus pachete continand ghiozdane, rechizite, dulciuri, haine si incaltaminte de iarna pentru 60 de copii de la

Citește mai departe...

De ziua Romaniei am avut grija de viitorul tarii

Asociatia Hermes Bucuresti a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei mergand cu pachete continand rechizite si dulciuri pentru 90 de copii la Scoala Generala nr. 1 Sarbenii de Jos, judetul Teleorman. Acesta a fost prima calatorie pentru a purta catre copiii nevoiasi roadele campaniei umanitare „Fii tu eroul unui copil... ajuta-l sa mearga la scoala!” desfasurata de catre Asociatie in perioada 2 septembrie - 15 noiembrie 2016.

Presedinta Asociatiei impreuna cu membrii voluntari au stat de vorba cu copiii pentru a afla ce-si doresc sa devina cand vor fi mari si au aflat de la cei mici care sunt visurile lor: sa devina politist, doctor si invatatoare. Unul dintre ei stia ca va deveni IT-ist pentru ca jocurile erau cea mai mare pasiune a sa.

Citeste mai departe...

Reportaj campanie la Radio Trinitas

Un reportaj deosebit realizat de Doamna Angelica Biruță pentru Radio Trinitas.

Interviul a fost acordat de către Președinta Asociației Hermes București, Doamna Claudia Racovițan

Reportaj Radio Trinitas

Scopul și obiectivele Campaniei

Majoritatea familiilor copiilor nevoiași abia reușesc să-și ducă traiul de pe o zi pe alta, încercând cu greu să-și asigure hrana. Pentru acești copii, venirea iernii este un alt moment în care trebuie să îndure greutățile pe care le aduce anotimpul rece. Unii dintre elevi fac sacrificii imense pentru a-și putea continua școala; drumul de câțiva kilometri parcurși pe jos, lipsa rechizitelor, lipsa hainelor groase, sărăcia sunt factorii principali care creează între copii și școală o prăpastie numită „abandon școlar”.