Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Scoala Epureni, Judetul Botosani
Scoala Epureni, Judetul Botosani
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Joita, Judetul Giurgiu
Sarbenii de Jos, Judetul Teleorman
Lacul Babei, Judetul Vaslui
Lacul Babei, Judetul Vaslui

Ce ne face puternici:

Acestea sunt convingerile de baza si atitudinile pe care a fost construita organizatia noastra, iar ele sunt pietrele de temelie ale succesului nostru. Aceste valori ghideaza actiunile noastre, deciziile si relatiile pe care le luam spre indeplinirea misiunii noastre.
 

CURAJ: Actionam chiar si atunci cand situatia e descurajanta

Asociatia Hemes Bucuresti ajuta copiii care nu au la cine sa apeleze sau care provin din locuri care nu sunt usor accesibile. Cu o abordare sensibila si totusi increzatoare suntem hotarati sa perseveram pentru a oferi acces la educatie copiilor din intreaga tara.

ANGAJAMENT: Ne respectam promisiunile

Suntem dedicati pentru a ajuta generatii de copii cu sansa la o viata mai buna. Facem acest lucru prin cultivarea relatiilor de durata cu donatorii si sponsorii nostri. Noi credem ca printr-un angajament pe termen lung, avem un impact semnificativ si durabil.

INCREDERE: Noi credem unul in altul

Noi credem in abilitatile si potentialul nostru. Ne sustinem si respectam reciproc si am construit un mediu in care putem prelua orice responsabilitati si in care suntem inspirati sa ne impartasim experientele si sa invatam unii de la altii.
 

RESPONSABILITATE: Suntem parteneri de incredere

Din 2012 ne-am construit o relatie de incredere cu donatorii, sponsorii si alti parteneri care ne sprijina in misiunea noastra. Cea mai mare responsabilitate a noastra este sa garantam copiilor posibilitatea de a beneficia de dreptul de a frecventa o scoala si dreptul la o educatie solida asigurata de cadrele didactice ale scolilor respective, prin asigurarea unor standarde mai ridicate. In acest sens ne-am angajat la utilizarea tuturor fondurilor si resurselor cu intelepciune, cu respect si responsabilitate.

 

 

 

 

 

Asociatia Hermes Bucuresti

Adresa: Bucuresti, str. Masina de Paine nr.41, bl. OD55, scara 1, ap.41, sector 2
CIF: 29099329
Nr. inreg in RAF: 77/12.05.2011

Tel: 0040.723.397.493
Fax: 0040.216.425.692
E-mail:  
  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Copyright © 2013 Asociatia Hermes Bucuresti.