Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Scoala Epureni, Judetul Botosani
Scoala Epureni, Judetul Botosani
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Gavanu, Judetul Vaslui
Scoala Joita, Judetul Giurgiu
Sarbenii de Jos, Judetul Teleorman
Lacul Babei, Judetul Vaslui
Lacul Babei, Judetul Vaslui
S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeşte în oameni!

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale 

Domeniul major de intervenţie 6.1:Dezvoltarea economiei sociale

 

Parteneri: Louis Berger SRL – Lider de parteneriat

Genius Hub SRL – Partener 1

Asociatia Nonstigma – Partener 2

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

Asociatia pentru Implicare Sociala si Dezvoltare Durabila – AISDD – Partener 4

Asociatia S.T.E.P. Romania – Partener 5

 

Data incepere proiect – 20.01.2015

Data finalizare proiect – 31.12.2015

 

Regiuni de implementare: Sud- Muntenia, Centru, Bucuresti - Ilfov

 

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start in economie sociala” este acela de a creşte capacitatea de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi inclusivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară. Proiectul oferă suport pentru integrarea, dar şi pentru menţinerea pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile, pentru iniţierea şi dezvoltarea de întreprinderi sociale. În cadrul proiectului vor fi sprijinite persoanele aparţinând grupurilor vulnerabile prin creşterea şanselor lor de a se integra pe piaţa muncii şi de a participa în economia socială.

 

Membrii grupurilor vulnerabile sunt implicaţi în activităţi de înfiinţare de întreprinderi sociale, formare profesională şi antreprenorială, motivare şi suport pentru integrarea şi menţinerea pe piaţa muncii. Astfel de activităţi contribuie la dezvoltarea şi bunăstarea întregii comunităţi şi reduc lipsa de încredere, ajutând la rezolvarea problemelor de excluziune socială a membrilor grupului ţintă.

 

Asociatia Hermes Bucuresti, Partenerul 3 in cadrul acestui proiect, iniţiaza, consolideaza, susţine şi promoveaza 3 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local.

Asociatia Hermes Bucuresti realizeaza urmatoarele structuri ale economiei sociale:

 - o “platforma online vanzare masini”, in mediul rural, in jud. Prahova – care va sprijini activitatile sociale din zona

- o “gradinita”, in mediul urban, in jud. Giurgiu, care va oferi locuri gratuite in gradinita copiilor proveniti din familii defavorizate

- o unitate de “alimentatie publica tip fast food”, in mediul urban, in jud. Brasov care va oferi periodic produse gratuite persoanelor ce apartin grupurilor vulnerabile

In cadrul celor trei S.E.S se vor angaja 19 persoane, din care 13 apartin grupurilor vulnerabile.

Grupul ţintă căruia ne adresăm este format din următoarele categorii:

· persoane de etnie romă supuse excluziunii sociale;

· femei;

· victime ale violenţei în familie, care au nevoie de suport pentru întreţinerea unei familii;

· manageri ai intreprinderilor sociale

 

Relevanţa proiectului faţă de nevoile grupului ţintă: Proiectul oferă suport pentru integrarea şi menţinerea pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, precum și pentru iniţierea şi dezvoltarea de întreprinderi sociale.

 

Conferinta de lansare a proiectului

In data de 17 martie 2015, la Bucuresti, a avut loc Conferinta de lansare a proiectului “S.E.S. – Start in economie sociala”, POSDRU/173/6.1/S/147891.

La conferinta au participat reprezentantii partenerilor din cadrul proiectului, persoane apartinand grupurilor vulnerabile, reprezentanti ai presei, public dornic sa afle despre ce isi propune sa realizeze proiectul.

Prezentare Asociatia Hermes Bucuresti – Conferinta de lansare  

Infiintarea SES

Asociatia Hermes Bucuresti, Partenerul 3 in cadrul proiectului “S.E.S. – Start in Economie Sociala”, POSDRU/173/6.1/S/147891, anunta infiintarea a trei structuri de economie sociala, dupa cum urmeaza:

1. Cars Moto Punct Ro SRL, cu sediul social in sat Fanari, comuna Olari, jud. Prahova ce va dezvolta o platforma de vanzari online.

2. Top Kinder Space SRL, cu sediul social in str. Dunarii 44, Giurgiu, jud Giurgiu ce va organiza o gradinita

3. Krondstadt Wagon SRL, cu sediul social in localitatea Racos, jud. Brasov, ce va dezvolta o minirețea de vanzare a mancarii de tip “fast-food”

In cadrul celor trei structuri de economie sociala infiintate vor fi angajate 19 persoane, 13 dintre acestea apartinand grupurilor vulnerabile (femei in situatii de risc, persoane de etnie roma, victime ale violentei in familie). Cele trei structuri de economie sociala vor ajuta comunitatile in cadrul carora isi desfasoara activitatea prin sprijinirea persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile si a familiilor acestora, prin directionarea unei parti a profitului obtinut din derularea activitatii catre comunitate, prin organizarea propriilor actiuni caritabile sau prin participarea la actiuni caritabile deja anuntate.

Asociatia Hermes Bucuresti

21 aprilie 2015

 

Locuri de munca pentru grupuri vulnerabile in structuri de economie sociala

Asociatia Hermes Bucuresti, Partenerul 3 in cadrul proiectului “S.E.S. – Start in Economie Sociala”, POSDRU/173/6.1/S/147891, anunta ca in cadrul celor trei structuri de economie sociala infiintate vor fi angajate 19 persoane, din care 13 apartinand grupurilor vulnerabile (femei in situatii de risc, persoane de etnie roma, victime ale violentei in familie).

Cele 19 persoane vor ocupa urmatoarele pozitii: manageri de structura de economie sociala, educator, supraveghetor, personal curatenie, editor, contabil, expert relatii cu clientii, vanzatori.

Persoanele apartinand grupurilor vulnerabile vor beneficia, in cadrul proiectului de cursuri gratuite de dezvoltare personala, TIC si antreprenoriat.

Cele trei structuri de economie sociala dezvoltate de catre Partenerul 3 in proiect vor ajuta comunitatile in care isi vor desfasura activitatea prin ajutorarea persoanelor vulnerabile si a familiilor acestora, prin organizarea de evenimente caritabile sau prin participarea la evenimente caritabile deja anuntate.

Asociatia Hermes Bucuresti

29.04.2015

 

Platforma online de vanzari auto

Asociatia Hermes Bucuresti, in calitate de partener in cadrul proiectului, sustine infiintarea si dezvoltarea unei structuri de economie sociala, in regiunea Sud Muntenia: Platforma online de vanzari auto moto

Structura de economie sociala infiintata in sat Fanari, com. Olari, jud. Giurgiu are ca obiect de activitate – Platforma online vanzari auto.

Astfel se pun la dispozitia comunitatii locale un numar de 7 locuri de munca, din care 6 apartin grupurilor vulnerabile.

 Aceasta este constituita la data de 06.02.2015 ca societate cu raspundere limitata, are denumirea de Cars Moto Punct Ro, are doi asociati si ofera avantajul ca poate fi utilizata de oriunde exista o conexiune la internet iar comenzile din magazinul online se pot face din toata tara.

Considerand ca piata vanzarilor online este in continua crestere, SES-ul constituit sub denumirea de Cars Moto Punct Ro, are toate sansele sa devina o afacere de succes.

Asociatia Hermes Bucuresti

05.05.2015

 

O noua gradinita in Giurgiu

Asociatia Hermes Bucuresti, in calitate de partener in cadrul proiectului, sustine infiintarea si dezvoltarea unei structuri de economie sociala, in regiunea Sud Muntenia. Structura de economie sociala infiintata in orasul Giurgiu, judetul Giurgiu, are ca obiect de activitate – Gradinita si pune la dispozitia comunitatii locale un numar de 6 locuri de munca, din care 5 sunt destinate persoanelor din grupurile vulnerabile.

Gradinita a fost inregistrata la data de 18.03.2015 ca societate cu raspundere limitata, are denumirea de Top Kinder Space, are doi asociati si vine in intampinarea problemelor cu care se confrunta comunitatea locala referitoare la lipsa locurilor libere din gradinite.

Reprezentantul structurii de economie sociala, Teo Calagiu ne asigura ca acesta gradinita se va adresa segmentului de copii cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, baieti si fete din toate categoriile si grupele sociale, indiferent de rasa, etnie sau religie.

Gradintita va putea acoperi necesarul pentru preluarea unui numar de 30 maximum 40 de copii organizati in grupe de maximum 15. Fiecare grupa va beneficia de serviciile unei educatoare si a unei ingrijitoare.

Constructia gradinitei prevede un numar de sase incaperi: - doua sali vor fi dotate si amenajate ca sali de activitati pentru copii, - doua sali vor fi dotate si amenajate pentru zona de odihna, fiind prevazute cu patuturi individuale, - o sala va fi amenajata ca loc de luat masa - o alta sala va fi dotata si amenajata pentru activitati suplimentare si/sau optionale gen cursuri de limbi straine, dezvoltare personala, dansuri, pictura, altele similare. Principalul obiectiv al optionalelor va fi orientat catre dezvoltarea abilitatilor innascute ale copiilor.

Aceasta gradinita prezinta o serie de avantaje :

- beneficiaza de prezenta unui cabinet medical in imediata apropiere;

- beneficiaza de serviciile oferite de bucataria proprie;

- curtea permite infiintarea unui loc de joaca de aproximativ 50 mp cu posibilitati de extindere. Spatiu va fi ingradit corespunzaror si dotat cu echipamente specifice unei astfel de activizati.

- Costuri mici cu chiria si utilitatile, datorita sistemelor performante de incalzire si iluminare.

Gradinita va asigura depistarea si dezvoltarea abilitatilor si aptitudinilor copiilor. De asemenea programele gradinitei vor fi orientate catre insusirea elementelor de baza care tin de etica si morala, adaptate la specificul varstei, la intelegerea importantei interactiunii cu ceilalti si a importantei modului de comportament decent si echilibrat.

Programele prescolare vor fi atent adaptate la nevoile fiecarui copil . Va fi asigurata inclusiv consilierea parintilor care vor fi ajutati sa inteleaga mai bine problemele cu care se confrunta copilul la diferite varste si vor fi sprijiniti in rezolvarea problemelor aparute in relatia cu copilul. Pentru aceasta activitate complementara se vor angaja profesionisti in domeniu psihologiei, al legislatiei si al educatiei.

Asociatia Hermes Bucuresti

13.05.2015

 

Amenajarile gradinitei din Giurgiu se apropie de final

Teo Calagiu, mangerul gradinitei, ştie că planificarea amenajării unui loc de joacă fie el in interior sau in exterior, de la început și până la final poate reprezenta o provocare. De aceea cu informații furnizate de specialiști în domeniu a inceput amenajarile gradinitei, respectand cerințele părinților și copiilor si nu in ultimul rand siguranta celor mici.

Asociatia Hermes Bucuresti

15.05.2015

                  

Un nou trend in Romania – Restaurantul Caruta

Asociatia Hermes Bucuresti, in calitate de partener in cadrul proiectului, sustine infiintarea si dezvoltarea unei structuri de economie sociala, in regiunea Centru.

Structura de economie sociala infiintata in zona rurala a judetului Brasov, mai exact in sat Racos, com. Racos, care are ca obiect de activitate - livrare mâncare tip fast-food, pune la dispozitia comunitatii locale un numar de 6 locuri de munca, din care 5 apartin grupurilor vulnerabile.

Structura de economie sociala are forma juridica de SRL, a fost infiintata la data de 18.02.2015, cu denumirea de Kronstadt Wagon, are doi asociati si intentioneaza sa dezvolte conceptul de caruta restaurant.

Acesta este un nou concept de business din domeniul culinar la cele mai inalte standarde, care beneficiaza de avantajele mobilitatii in ritmul alert al vietii pe care o traim in prezent. De asemenea este o idee inovatoare care ofera preparate culinare de cinci stele, gatite cu mare grija, dupa retete culese din intreaga lume si imbina trei elemente foarte importante intr-un business de success: calitate, mobilitate, rentabilitate.

Activitatea de baza consta in  comercializarea directa  de produse de tip fast – food, folosind diferite modele de carute (carute complet utilate si care functioneaza independent nefiind necesara racordarea la utilitatile publice).

Avand in vedere locatiile in care se va desfasura activitatea (zone pietonale, statii de autobuz, centre comerciale, scoli, licee, stadioane, piete, parcuri, plus ca punctul de vanzare se poate deplasa el catre consumatori, atunci cand se contureaza o situatie cu potential: spectacol in aer liber, o conferinta, aglomerarile din statiunile turistice) practic clientii sunt in numar foarte mare.

Asociatia Hermes Bucuresti

26.05.2014

 

SES 6 - SC Kronstadt Wagon SRL

In luna iunie in cadrul Kronstadt Wagon a fost angajat un numar de patru persoane pe urmatorele functii:

1.   Manager societate

2.   Vanzator - trei persoane;

Managerul structurii de economie sociala Alina Buf  ne asigura ca incepand cu a doua jumatate a lunii iulie carutele restaurant vor deservi atat persoanele din sectorul 3 Bucuresti, in locurile cele mai aglomerate din sector, cat si persoanele din Brasov, din zona garii.

 Asociatia Hermes Bucuresti

 23 iunie 2015

                    

SES 5 - SC Cars Moto Punct Ro SRL

In luna iunie in cadrul SC Cars Moto Punct Ro SRL. a fost angajat un numar de cinci persoane pe urmatorele functii:

1.   Manager societate

2.   Contabil

3.   Cameraman

4.   Editor website

5.   Femeie de serviciu.

In luna iulie urmeaza a fi angajate inca doua persoane pe functiile de expert relatii cu clientii si editor website.

Astfel se pun la dispozitia comunitatii locale un numar de 7 locuri de munca, din care 6 apartin grupurilor vulnerabile.

Asociatia Hermes Bucuresti

25 iunie 2015

 

 

Comunicat de presa SES 6 - SC Top Kinder Space SRL

In luna iunie in cadrul SC Top Kinder Space SRL ce are ca obiect de activitate - Gradinita a fost angajat un numar de sase persoane pe urmatorele functii:

1.   Manager societate

2.   Educator – doua persoane;

3.   Supraveghetor  - doua prsoane;

4.   Personal curatenie – o persoana.

Reprezentantul structurii de economie sociala, Teo Calagiu ne asigura ca a inceput procesul de achizitii a echipamentelor, mobilierului si dotarilor necesare pentru ca activitatile sa se poata desfasura la cele mai inalte standarde.

Astfel patuturile vor fi confortabile redand copiilor confortul si intimitatea patului de acasa, mobilierul va fi practic si lipsit de colturi sau alte parti periculoase, pentru ca cei mici sa fie in siguranta, iar aparatura electronica va fi de ultima generatie.

Asociatia Hermes Bucuresti

26 iunie 2015

 

Deschidere Gradinita SES 6 - SC Top Kinder Space SRL

     
  Reprezentantul gradinitei, Teo Calagiu a anuntat deschiderea gradinitiei incepand cu data de 01.07.2015.

La eveniment sunt invitati copiii, părinţii, administraţia grădiniţei, reprezentantii Asociatiei Hermes Bucuresti si reprezentanti ai autoritatilor locale.

Acest proiect este axat atat pe dezvoltarea fizică a copiilor preşcolari oferindu-le cat mai multă siguranţă în timpul de recreere şi joacă, cat si pe dezvoltarea intelectuala, pe acumularea de cunostinte.

Pentru inceput si-au anuntat inscrierea pentru urmatorul an scolar, un numar de noua copii. Acesti noua prichindei vor urma cursurile si pe perioada vacantei de vara.  Numarul lor, ne asigura D.l Teo Calagiu, va creste pana in luna septembrie la 14-18 copii. 

Asociatia Hermes Bucuresti

29 iunie 2015

 

Mancare sanatoasa in caruta

Alina Buf, managerul SES SC Kronstadt Wagon SRL, ne-a spus ca “Retetele produselor pe care le comercializam sunt unicat. Nu mai exista pe piata astfel de sandwish-uri sau hot –dog. Ingredientele sunt proaspete, de buna calitate, iar modul cum sunt alaturate ingredientele in produse e unic“ ne-a povestit Alina.

Cele doua carute vor functiona una in Bucuresti si cealalta in Brasov.

Asociatia Hermes Bucuresti

15 iulie 2015

 

Platforma online – vanzari auto

Structura de economie sociala Cars Moto Punct Ro SRL, infiintata si dezvoltata de catre Asociatia Hermes Bucuresti in cadrul proiectului “S.E.S.  - Start in economie sociala”, POSDRU/173/6.1/S/147891, are in plina desfasurare activitatea de dezvoltare a platformei, managerul SES si editorul website dedicandu-si tot timpul crearii structurii si continutului platformei.

Platforma isi propune sa ofere si informatii din alte domenii de interes general. Astfel, pe portal vor exista stiri, evenimente culinare,  optiuni de petrecere a timpului liber, alte informatii utile clientilor care acceseaza platforma in cautare de preturi bune pentru masini.

Structura de economie sociala isi propune ca din veniturile obtinute ca urmare a exploatarii platformei sa ajute comunitatea in care isi desfasoara activitatea.

Asociatia Hermes Bucuresti

20 iulie 2015

 

Va asteptam cu mic cu mare sa sarbatorim toamna la Top Kinder Space Giurgiu.

Structura de economie sociala Top Kinder Space SRL, infiintata si dezvoltata de catre Asociatia Hermes Bucuresti in cadrul proiectului “S.E.S.  - Start in economie sociala”, POSDRU/173/6.1/S/147891, este o gradinita care si-a inceput activitatea in luna iulie si in tot acest timp a pregatit si incurajat copiii sa-si insuseasca abilitatile esentiale unei dezvoltari sanatoase.

Noul spatiu al gradinitei este locul unde copiii vor intalni un mediu prietenos si familial, iar inteligenta si creativitatea lor vor fi stimulate zilnic prin metode proprii cat mai creative, activitati si jocuri atractive.

Impodobita cu flori si baloane, gradinita Top Kinder Space isi intampina cu drag copiii imbracati de sarbatoare, invitati speciali, parinti si educatori si va ofera o zi speciala de toamna cu un program cat mai atractiv pentru copii cu personaje de poveste.

Gradinita si-a inceput activitatea inca din luna iulie,  la sfarsitul lunii august preconizandu-se un numar de 14 copii inscrisi la programul prelungit.

Asociatia Hermes Bucuresti

21 August  2015

 

Gradinita Top Kinder Space din Giurgiu

Un loc magic in Giurgiu in care dragostea, talentul, experienta si stiinta se potenteaza reciproc lucrand in folosul copiilor. Copiii sunt protejati si ingrijiti la gradinita, ca acasa, iar parintii simtind acest lucru nu au avut niciodata grija. Dupa familie, gradinita constituie prima experienta de viata a copilului in societate.

Un atelier viu de creatie, in care copiii sunt subiecti si actori, in care mintea si sufletul se deschid cu o forta nebanuita. Dansul, teatrul, muzica, cercurile stiintifice si artistice sunt instrumentele de lucru. 

Pas cu pas copiii isi ordoneaza gandirea si actiunile, isi dezvolta simtul de observatie si atentia, invata sa ajute, sa respecte, sa munceasca si sa se bucure de realizarile lor. 

Avem grija de sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor prin iesiri zilnice si programe in aer liber. Curtea Gradinitei Top Kinder Space din Giurgiu este amenajata pentru ca cei mici sa se simta cat mai aproape de natura.

Asociatia Hermes Bucuresti

22 septembrie 2015


 

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Incluziune socială

Domeniul major de intervenţie 6.1:Economie socială

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

INVITAŢIE

Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 in cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, are deosebita plăcere de a vă invita la târgul de promovare a structurilor de economie sociala, organizat în cadrul proiectului.

Târgul va avea loc în data de 27.10.2015, la Rin Grand Hotel (adresa:  Şoseaua Vitan - Bărzeşti, Nr.7D, Sector 4, Bucuresti), Etaj 13, Sala Amsterdam, în intervalul 10:00-14:00.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start in economie sociala” este acela de a creşte capacitatea de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi inclusivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Asociatia Hermes Bucuresti - Partenerul 3 în cadrul acestui proiect, iniţiaza, consolidează, susţine şi promovează 3 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local.

Târgul se adresează în egală masură potenţialilor clienti, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care vor fi invitaţi, dar şi publicului larg. Târgul nu va fi cu vânzare.

In cadrul targului vor exista standuri de prezentare pentru structurile de economie sociala expozante. Este indicata participarea cu orice tip de materiale promotionale: banner, rollup, flyer, afise, brosuri, prezentari care sa ruleze pe toata perioada de desfasurare a targului, etc.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 26.10.2015 inclusiv, la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Persoana de contact:

Cristina Popa

Expert informare si publicitate – tel: 0732976662

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale

Domeniul major de intervenţie 6.1:Dezvoltarea economiei sociale

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

INVITAŢIE

Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 în cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, are deosebita plăcere de a vă invita la târgul de promovare a structurilor de economie sociala, organizat în cadrul proiectului.

Târgul va avea loc în data de 17.11.2015, în Sala Galeriilor de Artă din Giurgiu, strada Mircea Cel Bătrân , Bl 92, în intervalul 10:00-14:00.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start în economie socială” este acela de a creşte capacitatea, de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi inclusivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Asociatia Hermes Bucuresti - Partenerul 3 în cadrul acestui proiect,  iniţiază, consolidează, susţine şi promovează 3 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local.

Târgul se adresează în egală masură potenţialilor client, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care vor fi invitaţi, dar şi publicului larg. Târgul nu va fi cu vânzare.

In cadrul târgului vor exista standuri de prezenatre pentru structurile de economie socială expozante. Este indicată participarea cu orice tip de materiale promotionale: banner, rollup, flyer, afise, brosuri, prezentari care să ruleze pe toata perioada de desfășurare a târgului, etc.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 16.11.2015 inclusiv, la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale

Domeniul major de intervenţie 6.1: Dezvoltarea economiei sociale

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

Târg de promovare a structurilor de economie socială

Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 în cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, a organizat un târg de promovare a structurilor de economie socială din cadrul proiectului.

Târgul a avut loc în data de 17.11.2015, în Sala Galeriilor de Artă din Giurgiu, strada Mircea Cel Bătrân , Bl 92, în intervalul 10:00-14:00.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start în economie socială” este acela de a creşte capacitatea, de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi inclusivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Târgul s-a bucurat de un real succes! 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale

Domeniul major de intervenţie 6.1:Dezvoltarea economiei sociale

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

INVITAŢIE

Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 în cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, are deosebita plăcere de a vă invita la târgul de promovare a structurilor de economie sociala, organizat în cadrul proiectului.

Târgul va avea loc în data de 23.11.2015, Hotel Aro Palace, Sala Europa I, Bld. Eroilor nr. 27,  Brasov, jud. Brasov, în intervalul 10:00-14:00.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start în economie socială” este acela de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi incluzivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Asociatia Hermes Bucuresti - Partenerul 3 în cadrul acestui proiect,  iniţiază, consolidează, susţine şi promovează 3 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local.

Târgul se adresează în egală masură potenţialilor client, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care vor fi invitaţi, dar şi publicului larg. Târgul nu va fi cu vânzare.

In cadrul târgului vor exista standuri de prezenatre pentru structurile de economie socială expozante. Este indicată participarea cu orice tip de materiale promotionale: banner, rollup, flyer, afise, brosuri, prezentari care să ruleze pe toata perioada de desfășurare a târgului, etc.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 22.11.2015 inclusiv, la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi la adresa www.asociatiahermes.ro.

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale

Domeniul major de intervenţie 6.1: Dezvoltarea economiei sociale

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

Târg de promovare a structurilor de economie socială

        Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 în cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, a organizat un târg de promovare a structurilor de economie socială din cadrul proiectului.

Târgul a avut loc în data de 23.11.2015, Hotel Aro Palace, Sala Europa I, Bld. Eroilor nr. 27,  Brasov, jud. Brasov, în intervalul 10:00-14:00.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start în economie socială” este acela de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi incluzivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Asociatia Hermes Bucuresti - Partenerul 3 în cadrul acestui proiect,  iniţiază, consolidează, susţine şi promovează 3 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local.

Târgul s-a adresat în egală masură potenţialilor clienti, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care au fost invitaţi, dar şi publicului larg. Târgul nu a fost cu vânzare.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes!

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale

Domeniul major de intervenţie 6.1:Dezvoltarea economiei sociale

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

INVITAŢIE

Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 în cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, are deosebita plăcere de a vă invita la târgul de promovare a structurilor de economie sociala, organizat în cadrul proiectului.

Targul va avea loc in data de 24 noiembrie 2015, incepand cu ora 14:00, la Rin Grand Hotel, Şoseaua Vitan - Bărzeşti, Nr.7D, Sector 4, Bucuresti, Etaj 13, Sala Monte Carlo.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start în economie socială” este acela de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi incluzivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Asociatia Hermes Bucuresti - Partenerul 3 în cadrul acestui proiect,  iniţiază, consolidează, susţine şi promovează 3 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local.

Târgul se adresează în egală masură potenţialilor client, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care vor fi invitaţi, dar şi publicului larg. Târgul nu va fi cu vânzare.

In cadrul târgului vor exista standuri de prezenatre pentru structurile de economie socială expozante. Este indicată participarea cu orice tip de materiale promotionale: banner, rollup, flyer, afise, brosuri, prezentari care să ruleze pe toata perioada de desfășurare a târgului, etc.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 23.11.2015 inclusiv, la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi la adresa www.asociatiahermes.ro.

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale

Domeniul major de intervenţie 6.1: Dezvoltarea economiei sociale

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

Târg de promovare a structurilor de economie socială

        Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 în cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, a organizat un târg de promovare a structurilor de economie socială din cadrul proiectului.

Targul a avut loc in data de 24 noiembrie 2015, incepand cu ora 14:00, la Rin Grand Hotel, Şoseaua Vitan - Bărzeşti, Nr.7D, Sector 4, Bucuresti, Etaj 13, Sala Monte Carlo.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start în economie socială” este acela de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi incluzivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Târgul s-a adresat în egală masură potenţialilor clienti, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care au fost invitaţi, dar şi publicului larg. Târgul nu a fost cu vânzare.

In cadrul târgului au exista standuri de prezenatre pentru structurile de economie socială expozante. Fiecare structură a participat cu materiale promoționale: banner, rollup, flyer, afișe, broșuri, prezentări care să ruleze pe toată perioada de desfășurare a expoziției, etc.

Târgul s-a bucurat de un real succes! 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale

Domeniul major de intervenţie 6.1:Dezvoltarea economiei sociale

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti - Partener 3

INVITAŢIE

Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 în cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, are deosebita plăcere de a vă invita la târgul de promovare a structurilor de economie sociala, organizat în cadrul proiectului.

Târgul va avea loc în data de 02.12.2015, Hotel International, Sala Observator, str. Avram Iancu 1,  Sinaia, jud. Prahova, în intervalul 10:00-14:00.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start în economie socială” este acela de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi incluzivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Asociatia Hermes Bucuresti - Partenerul 3 în cadrul acestui proiect,  iniţiază, consolidează, susţine şi promovează 3 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local.

Târgul se adresează în egală masură potenţialilor client, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care vor fi invitaţi, dar şi publicului larg. Târgul nu va fi cu vânzare.

In cadrul târgului vor exista standuri de prezenatre pentru structurile de economie socială expozante. Este indicată participarea cu orice tip de materiale promotionale: banner, rollup, flyer, afise, brosuri, prezentari care să ruleze pe toata perioada de desfășurare a târgului, etc.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 01.12.2015 inclusiv, la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi la adresa www.asociatiahermes.ro.

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013 "Investeşte în oameni!"

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale

Domeniul major de intervenţie 6.1: Dezvoltarea economiei sociale

S.E.S. – Start in Economie Sociala, POSDRU/173/6.1/S/147891

Asociatia Hermes Bucuresti – Partener 3

Târg de promovare a structurilor de economie socială

        Asociatia Hermes Bucuresti, Partener 3 în cadrul proiectului "S.E.S. – Start în Economie Socială", POSDRU/173/6.1/S/147891, a organizat un târg de promovare a structurilor de economie socială din cadrul proiectului.

Târgul a avut loc în data de 02.12.2015, Hotel International, Sala Observator, str. Avram Iancu 1,  Sinaia, jud. Prahova, în intervalul 10:00-14:00.

Obiectivul general al proiectului „S.E.S.- Start în economie socială” este acela de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi incluzivă la nivelul comunităţilor locale din întreaga ţară.

Târgul s-a adresat în egală masură potenţialilor client, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care au fost invitaţi, dar şi publicului larg. Târgul nu a fost cu vânzare

In cadrul târgului au exista standuri de prezenatre pentru structurile de economie socială expozante. Fiecare structură a participat cu materiale promoționale: banner, rollup, flyer, afișe, broșuri, prezentări care să ruleze pe toată perioada de desfășurare a expoziției, etc.

Evenimentul organizat de Asociatia Hermes a avut un impact important asupra comunitatii!

Asociatia Hermes Bucuresti

Adresa: Bucuresti, str. Masina de Paine nr.41, bl. OD55, scara 1, ap.41, sector 2
CIF: 29099329
Nr. inreg in RAF: 77/12.05.2011

Tel: 0040.723.397.493
Fax: 0040.216.425.692
E-mail:  
  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Copyright © 2013 Asociatia Hermes Bucuresti.